Vanaf 1988 zijn wij met veel plezier actief in de ICT-dienstverlening waardoor we met recht kunnen zeggen dat we over voldoende eigenschappen bezitten die ons positief onderscheiden van onze “conculega’s”. We richten ons op het MKB en dan speciaal op de bedrijven die (nog) niet de capaciteit bezitten om een eigen systeembeheerder in dienst te nemen. Deze groep valt vaak net buiten de boot. Het systeembeheer is vaak gedelegeerd aan een medewerker die voor deze werkzaamheden niet of nauwelijks is opgeleid. Waarmee wij u kunnen helpen is bijvoorbeeld: e-mail en internet op de werkplek, delen van printers en bestanden, onderhouden van servers en computers maar ook advies en een kritische blik naar andere IT-leveranciers die bijvoorbeeld specifieke software leveren. Wij nemen u die taak graag uit handen zodat u zich daar geen zorgen meer over behoeft te maken en verder kunt met waar ú goed in bent. Daarvoor bieden wij een uniek totaalpakket van diensten. Onze relaties hebben één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storings- dienst, beheer, helpdesk en onderhoud. Bovenal hechten we waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en een duurzame relatie.

Contact

van Heekgaarde 25 7622 KE Borne 053 8508428 06 54737319 info@skylance.nl https://www.skylance.nl KvK 6089076

Skylance International BV

IT-Professionals

Over ons

Skylance is een zelfstandig en onafhankelijk opererende onderneming, met als doelstelling het bieden van ondersteuning en

oplossingen voor uw ICT vraagstukken.

Over ons

Skylance is een zelfstandig en onafhankelijk opererende onderneming, met als doelstelling het bieden van ondersteuning en oplossingen voor uw ICT vraagstukken.
Vanaf 1988 zijn wij met veel plezier actief in de ICT-dienstverlening waardoor we met recht kunnen zeggen dat we over voldoende eigenschappen bezitten die ons positief onderscheiden van onze “conculega’s”. We richten ons op het MKB en dan speciaal op de bedrijven die (nog) niet de capaciteit bezitten om een eigen systeembeheerder in dienst te nemen. Deze groep valt vaak net buiten de boot. Het systeembeheer is vaak gedelegeerd aan een medewerker die voor deze werkzaamheden niet of nauwelijks is opgeleid. Waarmee wij u kunnen helpen is bijvoorbeeld: e-mail en internet op de werkplek, delen van printers en bestanden, onderhouden van servers en computers maar ook advies en een kritische blik naar andere IT-leveranciers die bijvoorbeeld specifieke software leveren. Wij nemen u die taak graag uit handen zodat u zich daar geen zorgen meer over behoeft te maken en verder kunt met waar ú goed in bent. Daarvoor bieden wij een uniek totaalpakket van diensten. Onze relaties hebben één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storingsdienst, beheer, helpdesk en onderhoud. Bovenal hechten we waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en een duurzame relatie.
SKYLANCE IT - Professionals

Contact

van Heekgaarde 25 7622 KE Borne 0538508428 0654737319 info@skylance.nl https://www.skylance.nl KvK 6089076

Skylance International BV

IT-Professionals